Tyhy-toiminta

Palkitse, viihdytä ja virkistä - järjestä liikunnallinen iltapäivä tai ilta yrityksenne henkilöstölle tai sidosryhmille

Pitkäjänteinen hyvin toteutettu tyhy-toiminta tukee työssä jaksamista ja työkykyä. Samalla sen voidaan katsoa parantavan yritysten kannattavuutta vähentäen sairauspoissaoloja ja nostaen henkilöstön henkistä hyvinvointia. Hyvä työkyky onkin työhyvinvoinnin perusta.

Yritykseni tarjoaa tyky-, tyhy – ja virkistystoimintaa, joka räätälöidään aina jokaisen yrityksen tai yhteisön omien tarpeiden mukaan. Päivään on mahdollista yhdistää luentosarjoja, liikunnallista toimintaa ja kuntotestausta. Virkistymishetki voi olla myös ohjattua taukojumppaa työpäivän keskellä tai pieni liikunnallinen hetki työpäivän päätteeksi. Yritykseni tarjoaakin näin ollen mahdollisuuden ylläpitää ja parantaa työkykyä yrityksessänne. Kaikki toiminta tähtää siihen, että jaksaminen työssä on entistä parempaa.

TULE VAHVISTAMAAN YRITYKSESI TULOSKUNTOA FYSIOSPORTIN TYHY-PÄIVÄLLÄ!

Suunnittelen kanssanne mielekkään tyhy-päivän valintanne mukaan joko rentoa yhdessä oloa ja rauhoittumista tai menoa ja meininkiä erilaisen liikunnan ja ohjatun toiminnan parissa.

Valittavia ohjelmia ovat mm.

Terveysmittaukset: kehonkoostumusmittaukset, verenpaine

Aerobinen kuntotestaus: UKK- kävelytesti

Lihaskuntotesti: 30 sekunnin toistotestit

Luentopalvelut: mm. Terveysliikunta, työhyvinvointi, tule-vaivat ja niiden kuntoutus, painonhallinta, ergonomia, ravinto

Liikuntapalvelut: mm kahvakuula, jumpat eri välineillä, kehonpainojumppa, ulkoilu, kuntosaliohjaus, pelailut sekä yritykselle räätälöidyt personal trainer palvelut

Muuta: Tutustuminen LPG-hoitoon, hieronnat


Meillä käy myös tyky- ja smartum setelit, joita työntekijöittenne on mahdollista hyödyntää omalla vapaa-ajallaan yritykseni liikuntapalveluissa (liikuntaryhmät, personal trainer-palvelut). Voimme myös miettiä yhteistyötä hieronta- ja fysioterapiapalveluiden suhteen. Ottakaa rohkeasti yhteyttä!!