Ravintovalmennus

Ravinnolla on suuri merkitys hyvinvointiimme. Ravinteikas ruokavalio ennaltaehkäisee monia sairauksia, edistää terveyttä ja sen ylläpitoa sekä auttaa painonhallinnassa. Terveellisen ruokavalion koostaminen on usein yllättävän helppoa ja onnistuu pienillä muutoksilla. Muutosten tekemiseen tarvitaan usein kuitenkin ammattihenkilön motivoivaa tukea.

Ravintovalmennuksen pääpaino ei ole niinkään kaloreiden laskennassa vaan arjen laadukkaissa ravintovalintojen tekemisessä. Yhteisten selkeiden tavoitteiden kautta on helppoa lähteä askel askeleelta kohti uutta terveellistä elämäntapaa.

Ruokailuista ei saa tehdä stressaavia tilanteita vaan niistä pitää saada luontainen osa joka päiväistä elämää. Jotta tavoitteisiin päästään, on muutosten oltava tarpeeksi yksinkertaisia, ymmärrettäviä ja siten mahdollisia toteuttaa.

Ravintovalmennus sopii jokaiselle, joka haluaa voida paremmin, syödä terveellisemmin, parantaa elämänlaatua sekä keskittyä omaan hyvinvointiinsa. Ravintovalmennus sopii myös henkilöille joilla on tavoitteita liikunnassa ja oman kehonkoostumuksen muokkaamisessa. Valmennuksen aikana saat runsaasti tietoa terveellisestä ravitsemuksesta sekä ohjeita sinulle sopivasta ruokavaliosta.

Ennen valmennusta saat täytettäväksi ja palautettavaksi esitietolomakkeen sekä ravintopäiväkirjan. Ensimmäisellä tapaamisella kartoitamme lähtötilanteesi ja asetamme tavoitteet, joiden pohjalta lähdemme kohti muutosta. Seurantakerroilla teemme mittaukset ja haastattelut sekä tarvittavia muutoksia suunnitelmiin. Lisäksi saat lisätehtäviä projektin etenemiseksi. Tarvittaessa lyhyemmät yhteydenotot ja tarkennukset puhelimitse tai sähköpostilla.

Henkilökohtainen ravintoanalyysi

Nopea ja helppo tapa ottaa suunta kohti terveellisempää elämää ja parempaa oloa. Analyysin avulla saat tietoa siitä, miten sinun tulisi syödä, jotta saavutat tavoitteesi. Ravintoanalyysi sisältää tavoitteiden kartoituksen, ruokapäiväkirjan pito-ohjeen, ravintoanalyysin sekä esimerkkiateriarytmin ja -ateriamallin. Ensimmäisellä tapaamisella käydään läpi ravintoanalyysi ja ensimmäiset ruokavalio-ohjeet. Toinen tapaaminen 2-3 viikon kuluttua, jolloin täsmennetään tarvittaessa ruokavalio-ohjeita.

  • Kesto 1 kk
  • 2 tapaamista
  • Hinta 250€

Ravintovalmennus - Arjen Hyvät Valinnat

Tämä valmennus sopii aktiiviliikkujalle, painonhallintaa suunnittelevalle, elämäntapamuutosta haluavalle tai jos haluat tarkistaa ja käydä yhdessä läpi ruokavaliosi ammattilaisen kanssa. Valmennus opettaa sinut tekemään parempia valintoja arjessa. Valmennus sisältää tavoitteiden kartoituksen, ruokapäiväkirjan pito-ohjeen, ravintoanalyysin, ruokavalion, seurantakerrat, mittaukset sekä sähköpostituen.

  • Kesto 3 kk
  • 3 tapaamista
  • Hinta 110€/kk

Ravintovalmennnus - Pysyvät Tulokset

Tämä valmennus sopii sinulle, joka tarvitset pitempijaksoista tukea ja ohjausta ravitsemukseen. Tällä ravintovalmennuksella mahdollistat pysyvämmän lopputuloksen. Tämä valmennus sopii paremmin myös niille, joilla on enemmän tiputettavaa painoa.

  • Kesto 6 kk
  • 6 tapaamista
  • Hinta 100€/kkLUENTOPAKETIT RAVITSEMUKSESTA YRITYKSILLE JA YHTEISÖILLE

1,5 tuntia 230€+ alv 24% (6-10 hlö), 390€ +alv 24% (yli 10 hlö)
3 tuntia 430€ + alv 24% (6-10 hlö), 590€+ alv 24% (yli 10 hlö)
4,5 tuntia 560€+ alv 24% (6-10 hlö), 720€+alv 24% (yli 10 hlö)

Jos ryhmäsi on pienempi kuin 6 hlö, pyydä tarjous. Sievin ulkopuolelle suuntautuvaan luentoon lisätään kilometrikorvaus