LPG-laitehoidot

LPG on kokonaisvaltainen hoitomuoto, jolla voidaan monipuolisesti hoitaa eri kudosongelmia. Kyseessä on imurullausmenetelmä, jota alun perin käytettiin arpien ja palovammojen jälkitilojen hoitoon. Hoitolaite toimii alipaineella ja sen motorisoidut rullat muokkaavat ja stimuloivat sidekudosta parantaen näin sekä neste- että verenkiertoa ja muokaten lihas-, iho- ja rasvakudosta. Aineenvaihdunta paranee ja vamma-alue saa ravinteita paranemisprosessiin. LPG -terapia on alipaineella tapahtuvaa kehon pehmytkudosten muokkausta, joka aktivoi kehon omia mekanismeja vilkastuttaen moninkertaisesti verenkiertoa ja lymfakiertoa. Perinteisessä pehmytkudoskäsittelyssä kudosta painetaan, mutta LPG:ssa alipaine nostaa kudoksia ylöspäin.


LPG -terapialla voidaan vaikuttaa sekä terapeuttisella että ennalta ehkäisevällä tasolla. Terapeuttisia hoitoja voidaan tehdä esim. leikkausten jälkitiloissa, vanhoihin ja uusiin arpiin, poistamaan turvotusta, erilaisissa kiputiloissa, lihasjäykkyydessä ja vammojen hoidossa. Fibromyalgian hoidossa LPG on jo vakiinnuttanut asemansa ja potilaat ovat saaneet apua kipuihin ja särkyihin. Lisäksi selluliittihoidoissa on saatu hyviä tuloksia.


LPG:n käyttöalue on laaja. Se jaetaan kolmeen eri osa-alueeseen tai hoitomuotoon ongelmasta tai oireesta riippuen.

LPG-tissular therapy- terapeuttiset hoidot

Hoidot tehoavat laskimoiden vajaatoimintaan, vähentää turvotusta, parantaa sidekudoksen venyvyyttä, jolla vaikutusta mm. leikkausten jälkeisen arpikudoksen muodostumiseen, helpottaa tulehdustiloja, kuten epikondyliitti, bursiitti, tendiniitti. fibromyalgia-kivut ja niveljäykkyys.

LPG-Sport

LPG- Sport - nopeuttaa lihasten palautumista ja poistaa lihaskireyttä, lihasvammojen hoito ja ennaltaehkäisy (esim. lihasrevähdykset/ -venähdykset), suoritukseen valmistavat hoidot.

LPG-Wellness

LPG- Wellness parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, hidastaa kudosten, nivelten ja
lihasten vanhenemista, tuo rentoutuneen ja hyvän olon sekä lievittää stressiä.

LPG-Lipomassage

LPG- Lipomassage- vähentää rasvakudosta ja selluliittia, kiinteyttää.


Näiden lisäksi LPG-hoidon on koettu mm. parantavan unen laatua sekä virkistävän ja rentouttavan kokonaisvaltaisesti.

Louis Paul Guitay kehitti LPG-laitteen vuonna 1986 Ranskassa ja tänä päivänä hoitoa eri muodoissaan saa ympäri maailmaa. LPG-hoitoon voit tulla myös fysioterapialähetteellä ja saada KELAn korvausta, mikäli hoito on annettu fysioterapiahoidon yhteydessä.

Voit tutustua LPG-hoitoon tarkemmin http://www.alasetimport.fi/

Hinnasto

20 minuuttia 40 €
30 minuuttia 50 €
45 minuuttia 68 €

5 x 20 minuuttia 180 € (etusi 20 €)
5 x 30 minuuttia 225 € (etusi 25 €)
5 x 45 minuuttia 306 € (etusi 34 €)
10 x 20 minuuttia 360 € (etusi 40 €)
10 x 30 minuuttia 450 € (etusi 50€)
10 x 45 minuuttia 612 € (etusi 68 €)